Urządzenia i Akcesoria
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
blanched hazelnuts50 g
-
water1200 g
-
fine sea salt or to taste2 tsp
-
cauliflower florets (2 cm)500 g
-
dried fettuccine250 g
-
extra virgin olive oil plus ½ Tbsp for drizzling20 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered80 g
-
nutritional yeast flakes30 g
-
almond milk or non-dairy milk of choice300 g
-
lemon juice15 g
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
fresh parsley leaves roughly chopped, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17.5 g
Kalorie
1929 kJ /
460 kcal
Tłuszcz
17.5 g
Węglowodany
55.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1h 10min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1h
Vegan Supreme Pizza
9h 40min
Jackfruit and mayo sandwich filling
5min
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15min
Cauliflower and Black Bean Balls
1h 10min
Potatoes Stuffed with Soya Mince, Spinach and Pine Nuts
1h 20min
Vegetable Stroganoff
30min
Vegan Burger
5h
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan' (TM6 & TM5)
25min